Om os, privatlivspolitik og forretningsbetingelser.

Virksomheden blev i 2012 grundlagt med henblik på at samle alle de bedste vine fra Kroatien.

Vores primære målgruppe er Erhverv og Restauranter, men alle er selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
Vi vil gerne tilbyde dig den mulighed at få den bedste service indenfor industrien.

Vores værdier er baseret på at vores kunders behov er yderst vigtige. Hele vores team er dedikeret til at imødekomme disee behov. Som resultat, kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagne kunder.   

privatlivspolitik:
Kroatiskvin.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
Kroatiskvin.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Kroatiskvin.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Venlig hilsen
Kroatisk Vin
Denis Krizmanic

forretningsbetingelser

Fortrydelsesret, returnering og reklamation

Tak for din bestilling.
Varerne vil blive fremsendt i løbet af 1-2 dage, medmindre andet er angivet på varelisten eller du har valgt at afhente varen.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du enten:
a) har modtaget din vare,
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, eller
c) får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal sendes på e-mail eller afgives telefonisk.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt denne ordrebekræftelse.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Reklamationsret
Når du handler hos Kroatiskvin.dk så har du 1 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Kroatiskvin.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Kroatiskvin.dk Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.